Andy Hunterin vierailu seurakunnassamme

Ti 1.10. klo 18.30,

Su 6.10. klo 11

Ti 8.11. klo 18.30

Andrew (Andy )James HUNTER syntyi sodanjälkeiseen Englantiin Lontoossa 1946.

Hän oli alunperin musiikki- ja erityisopettaja mutta jo 1970-luvun alussa hän alkoi istuttamaan seurakuntaa ISLE of Thanetiin, Kentiin. Vuonna 1974 jäseniä oli kymmenkunta ja kun hän siirtyi tästä tehtävästä evankeliumin julistustehtävään muualle Britanniaan 2009, tuossa Thanetin seurakunnassa oli noin 100 ihmistä.

Tällä hetkellä hän toimii pastorina Bournemouthissa.

Hän on vieraillut puhujana monissa maissa jo 1970 luvulta lähtien. Esimerkiksi Suomessa hän vieraillut niin monta kertaa, ettei osaa sanoa varmaa lukua,ehkä 30-40 kertaa. Lisäksi hän pitänyt viisi nuorisokonferenssiä Ugandassa ja käynyt puhujamatkoilla mm. Intiassa, Sveitsissä, Liettuassa ja Virossa.

Hän on syvällinen (revelatory) raamatunopettaja ja toiminut sielunhoitajien kouluttajana mm. Billy Grahamin aktiossa omalla alueellaan.

Vuosina 1992-1998 Toiviomatkat ja kieltenopettaja Lauri Vuohelainen järjestivät Andyn seurakunnan kanssa kristillisiä kielikursseja Isle of Thanetissa. Nämä olivat myös samalla raamattuopetuskursseja. Sadat suomalaiset osallistuivat niille.