Koronavirus

Keuruun vapaaseurakunta peruuttaa kaikki kokoontumiset  koronavirusepidemian vuoksi 16.3. - 13.4. väliseksi ajaksi.

Syynä on Suomen hallituksen päätös kieltää kaikki yli kymmenen hengen kokoontumiset koronavirusepidemian vuoksi.

Haluamme ottaa huomioon lähimmäisemme ja pyrkiä estämään koronavirusepidemian leviämistä.

Jumalan lapsina saamme luottaa siihen, että taivaallisen Isä on kanssamme joka hetki. Hänelle maailman tilanne koronaviruksen levitessä ei ole yllätys. Hänen sanansa ohjaa meitä murehtimisen ja huolehtimisen sijaan luottamaan rukouksia kuulevaan Jumalaan:

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.” (Fil.4:6-7)

Minä nostan silmäni vuoria kohti:

mistä tulee minulle apu?

Apu minulle tulee Herralta,

joka tehnyt on taivaan ja maan.

Hän ei salli sinun jalkasi horjua,

sinun varjelijasi ei torku

Psalmi 121

Kun seurakunnan toimintaontauolla kustannukset pysyvät entisellään (toimitilat, juoksevat kulut jne.). Seurakuntalaisten ja työmme ystävien toivotaan käyttävän erilaisia rahalahjan antamisen tapoja (pankkisiirrot, netti-ja mobiilipankki, MobilePay, Pivo jne.).